tisdag 17 januari 2012

Färskostfylld lax


Mycket god laxrätt som varit med så länge att jag har tappat bort receptet... Så nu får jag kalla den min egen kanske :)

Kräftröra


  • 500 g Laxfilé
  • 250 g Kesella/Kvarg
  • 1 burk Kräftstjärtar
  • Dill
  • Salt och Peppar
Gör så här
  • 
    Smaklig måltid
    Sätt ugnen på 175°
  • Häll av kräftstjärtarna och grovhacka dem
  • Blanda Kesella och kräftstjärtar i en bunke
  • Krydda med dill, salt och peppar
  • Lägg laxen i en ugnsfast form, salta och peppra
  • Skär snitt i laxen, nästan igenom
  • Lägg kräftröran i snitten och uppepå laxen
  • Gratinera i ugnen i 15-20 minuter beroende på fiskens storlek

Serverades ikväll tillsammans med ugnsrostade potatisar och morötter
samt en grönsallad


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar