onsdag 29 augusti 2012

Röd pesto II

Har tidigare gjort en version av röd pesto (klicka här för att komma till receptet) men den här gången blev det ett något enklare recept men absolut inte mindre gott!!

Använde peston istället för senaps/dragonblandningen till den franska kycklingen som är en av favoriterna bland kycklingrecept (klicka här för att komma till det receptet)




     
    
  • 10 st Soltorkade tomater
  • 1 färsk Tomat
  • 1 näve Pinjenötter
  • Salt
  • Chiliflakes (eller chilipulver)
  • Oljan från tomaterna (eller vanlig olivolja)
Gör så här
  • Mixa samman tomater, nötter och olja i matberedare eller med stavmixer
  • Smaka av med salt och chili
  • Låt gärna peston stå i kylen och vila ett tag innan du använder den

 
 
 
 
 
 
 
En klick uppepå en kycklingfilé serverad med ugnsrostad potatis,
smörslungad blomkål och en grönsallad.
En lyckad onsdag-middag!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar